2014. február 3., hétfő

Prologue

,,Kedves Juliette,

Minden, elmondatlan szót most leírok neked. S minden egyes megélt emléket újra elmesélek, melyeket közösen éltünk meg. Jó volt éreznem azt, hogy van kit szeretnem és megbecsülnöm, mivel egyszer minden megszűnik létezni. 

Varázslatos és csillogó zöld íriszedből az én boldog lényem mosolygott vissza, mert tudtam, hogy mindig az enyém leszel. Halvány rózsaszínű telt ajkaidból lágy hang és édes nevetés szólt, mely engem is mosolygásra késztetett, akárhányszor is hallottam. Alakod mindig a szemeim előtt lebegett, ahogyan kelletted magad nekem. Szerettelek, mert éreztem, hogy valaki törődik velem.

A mi szerelmünk igazi és rettentően törékeny volt. Gyakran értettük egymást szavak nélkül is, de sajnos nem tudtuk mindegyik elénk kerülő akadályt legyőzni. Egy félrelépés miatt vesztettük el a harcot, mely csakis az Én hibám volt. Egy másik lány karjaiban találtam magam, melyből nem gomdolhtam, hogy rosszúl jövök ki. Belefulladtam szerelmünk tengerébe, melyből többé nem tudtam kimászni, de neked sikerült. Nem hullatsz már több könnyet miattam, s nem érzed magad kiszolgáltatotnak, megalázottnak.

Szeretnélek boldognak látni. Nem számít kivel, mikor, vagy hogyan. Találj egy olyasvalakit, aki úgy fog szeretni, ahogy én is. Megbecsüli a benned lévő értékeket, melyeket soha többé nem érzékelhetek.

Remélem találkozunk, de a földi életünkben már nem, mert mire ezt a levelet olvasod már nem leszek ezen a világon. A kedves Halál átvezett egy hatalmas fénylő kapun, mely az Öröklét felé vezet. Szeretlek most és mindörökké.

Ui: Tudd, hogy ezt a levelet kövér könnycseppeim áztatták és vérző szívem alkotta. Soha nem feledlek, s remélem te sem engem.

Szerelmed,
Harry Styles"

Hideg, gyönge, s remegő kezeimből kicsúszott a levél, mely a levegő szárnyain szánkázott végig, majd landolt a hűs padlón. Megfagyott körülöttem a levegő. Hatalmas és végtelennek tűnő sírásba kezdtem, mert tudtam nincs visszaút. Nem érezhetem selymes bőrének illatát, nem nézhetek gyönyörű smaragd szemeibe, és ami a legjobban fáj soha többé nem szerethetem Őt.

4 megjegyzés:

  1. Szia!:)
    Hű...Beleborzongtam miközben olvastam!Gratulálok!
    Nagyon jól írsz és remélem hamar hozod az 1.rész!
    Csak így tovább!:)

    Puszi:Edina.

    U.i:+1 követő!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól írsz !! Siess az 1 résszel!!

    VálaszTörlés
  3. kérlek hozd az első részt.! :))

    VálaszTörlés
  4. Hajrá! Így tovább és siess a kövivel :* :)

    VálaszTörlés